ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Festa Major de Sant Jaume 2023

Ens plau convidar-vos a la Festa de Sant Jaume d’Avinyonet de Puigventós que tindrà lloc del 25 al 30 de juliol.
Podeu consultar, més avall, el cartell general i el de “Vendaval-Fest”, que tindrà lloc divendres en el marc de la mateixa Festa Major.

  

 De forma més detallada:

CURS DE RECP I ÚS DEL DESFIBRIL·LADOR

Curs gratuït de Reanimació cardiopulmonar (RCP) i ús del desfibril·lador (DEA). Per a inscripcions a l'Ajuntament. Places limitades (15).

 

MARXA NÒRDICA POPULAR

Sortida de marxa nòrdica popular pels voltans del poble a càrrec de l'equip de Dipsalut.  No és imprescindible experiència prèvia. Es prestarà bastons a qui vulgui provar-ho (nombre limitat). Punt de Trobada: Plaça Pous i Pagès. Itinerari de 4 km aproximadament. Durada 1,5- 2 hores. Dificultat: baixa. L'Ajuntament proporcionarà aigua i una peça de fruita a totes les persones assistents. 

CINEMA A LA FRESCA

 

L'ESPAI JOVE A HUMOR AMARILLO

Des de l'Espai jove s'organitza una sortida a Humor Amarillo de Sant Pere Pescador. Inscripcions a l'Ajuntament fins el dijous 20 de juliol (Fitxa d'inscripció). El preu són 27€. Per a més informació: Full informatiu.

POESIA

VENDAVAL DE CONTES

Per als nens i nenes de més de 6 anys, taller de jocs literaris i sorteig de llibres infantils a càrrec de Berni Pajdak. Us hi esperem!

VENDAVAL 

Pel què fa als grups de Vendaval, primer tindrem l'ACÚSTIC FOOD amb: BANNANA BEACH. I tot seguit els grups LES QUE FALTABAND, AUXILI, GREEN VALLEY i SERIAL KILLERZ. Entre grups i al final de la nit DJ OFFICE!

 Properament anirem ampliant la informació de la resta d'activitats.

*En cas de mal temps els actes de la Plaça Pous i Pagès i dels Jardins de la Comanda es durien a terme a la Societat.

 
 

Proporcionat per iCagenda