ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Festa Major de Sant Jaume 2022

Ens plau convidar-vos a la Festa de Sant Jaume d’Avinyonet de Puigventós que tindrà lloc del 19 al 24 de juliol.
Podeu consultar, més avall, el cartell general i el de “Vendaval-Fest”, que tindrà lloc divendres en el marc de la mateixa Festa Major.

  

 De forma més detallada:

CINEMA A LA FRESCA

 

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

A les 20h, presentació del llibre "Bocins de pell" d'Isabel Guzmán. Text contraportada: "L’obra Bocins de pell aplega un conjunt de set narracions escrites amb un vocabulari popular i molt genuí que aconsegueix una prosa efectiva i fresca on la llengua llisca sense problemes oferint regals al lector
Cada un dels relats funciona com una píndola independent on hàbilment amb un humor esmolat, l’autora descriu amb un to irònic les complexes relacions de parella, família o amistat. Vincles interpersonals on és fàcil passar de l’amor a la submissió, de la confiança al menyspreu i d’un rol social a la més dura realitat. Darrera actituds aparentment normals, s’amaguen històries desconcertants, que interpel·len al lector i no el deixen indiferent.
Relats d’un estil espontani de final inesperat on s’aixeca el llençol de l’aparença deixant al descobert una realitat d’hipocresia social que sovint domina el nostra caràcter i ens impedeix avançar. El text amaga un joc de vegades còmic molt ben trenat on un conjunt de personatges imprevisibles ens endinsen en una giragonsa d’emocions, de sentiments, fins i tot de patologies que sacsegen al lector. La vida sempre mana mentre nosaltres fem plans en un món que volem sempre conegut, apamat i fàcil."

  

I tot seguit,

MARIDATGE DE VI, OLI I FORMATGE

Amb la participació del Celler MasetPlana de Garriguella i dels Artesans dels Avalls. No cal reserva.

POESIA

ESCAPE ROOM

Amb el títol EXPEDIENT HAMELIN. Per a més informació clica sobre l'enllaç.

Ens trobem davant d’un cas molt estrany i és que, curiosament, han aparegut joguets de nens desapareguts fa 20 o 30 anys. Aquests joguets s’han trobat en diferents punts del món, tot i que els nens havien desaparegut fa tants anys i a altres llocs del planeta, com ara Barcelona, Oslo, París, etc. Arrel d’aquestes troballes tant inquietants s’ha reunit una comissió d’investigadors i s’està documentant tot, esperant que alguna dada doni llum al misteri i el puguem resoldre. Aquesta informació és classificada i forma part de l’Expedient Hamelin. 

Cal inscripció prèvia a l'enllaç: https://tidycal.com/customazed/expedient-hamelin

FORMA'T PER SALVAR UNA VIDA #AVINYONETCARDIOPOTEGIT

Vine al taller de suport vital bàsic i t’ensenyarem a:

  • Reconèixer una aturada cardiorespiratòria.
  • Realitzar compressions toràciques.
  • Col·locar un desfibrilador.

CONCERT DE SANT JAUME AMB L'ORFEÓ DE L'EMPORDÀ I ORFEÓ JONQUERENC

Acabada la missa de les 12h, a l'església de Sant Esteve, Concert de Sant Jaume amb l'Orfeó de l'Empordà i Orfeó Jonquerenc.

Properament anirem ampliant la informació de la resta d'activitats.

*En cas de mal temps els actes de la Plaça Pous i Pagès i dels Jardins de la Comanda es durien a terme a la Societat.

 
 

Proporcionat per iCagenda