ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Jornades Europees del Patrimoni 2014

2 DSC03129 - copia

ACTIVITAT 1
RUTA CULTURAL PER AVINYONET DE PUIGVENTÓS. 
Visita els seus elements patrimonials més característics!

Lloc: Avinyonet de Puigventós
Punt de trobada: Plaça Pous i Pagès (davant Societat)
Dia: dissabte 27 de setembre 2014
Horari: 9.30h - 13:30h
Organitza: Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós 
Telèfon: 972 547069

Caminarem aproximadament uns 4,5 quilòmetres. Visitarem diferents monuments culturals, espais naturals i indrets emblemàtics, tot descobrint la història del nostre poble. Cal portar aigua, esmorzar i tot el que us pugui fer falta per una ruta que durarà aproximadament 4 hores. Us engresquem a portar la càmera per participar al concurs de fotografia digital sota el lema “Color de pedra i olivera”.

Comanda d'Avinyonet 

ACTIVITAT 2
RUTA PER LA GARRIGA D’EMPORDÀ D'AVINYONET. 
Vine a conèixer la Garriga d’Empordà!

Lloc: Avinyonet de Puigventós
Punt de trobada: Plaça Pous i Pagès (davant Societat)
Dia: diumenge 28 de setembre 2014
Horari: 9.30h - 13:30h
Organitza: Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós 
Telèfon: 972 547069

Aquest recorregut per l’espai de la Garriga d’Empordà (terme d’Avinyonet de Puigventós) et permetrà conèixer de primera mà la diversitat dels seus paisatges, així com la sorprenent arquitectura de pedra seca. Aquesta heterogeneïtat és el resultat de l’empremta que els homes i dones de la Garriga han deixat en el territori al llarg de la història tot creant un paisatge agrari ordenat i respectuós amb el seu entorn natural. Cal portar aigua, esmorzar i tot el que us pugui fer falta per una ruta que durarà aproximadament 4 hores. Us engresquem a portar la càmera per participar al concurs de fotografia digital sota el lema “Color de pedra i olivera”.

Garric vs olivet 

ACTIVITAT 3
CONCURS DE FOTOGRAFIA DIGITAL: “Color de pedra i olivera”.

Sota el lema “Color de pedra i olivera”, l’Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós organitza un concurs de fotografia que pretén recollir percepcions, sentiments i vivències que els espais naturals i elements culturals del poble transmeten. 
A- Participants 
Poden participar totes les persones interessades de forma individual o en grup que participin en ambdues rutes organitzades en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya a Avinyonet de Puigventós “Ruta cultural d’Avinyonet de Puigventós. Visita els seus elements patrimonials més característics!” i “Vine a conèixer la Garriga d’Empordà!”.

B- Tema 
De temàtica lliure en el context de les rutes anteriorment esmentades.

C- Inscripcions
Les fotografies s’hauran d’enviar al correu electrònic de l’Ajuntament Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. El termini de presentació serà el diumenge 5 d’octubre.
D- Jurat
El jurat estarà compost per l’Alcalde i regidors de l’Ajuntament.

E- Resolució
La regidoria de Cultura donarà la resolució el divendres 10 d’octubre 2014. Aquesta es publicarà a la pàgina web de l’Ajuntament.

F- Premi
El premi serà el llibre Les barraques de pedra seca de la Garriga d’Empordà. Biure, Pont de Molins, Llers, Figueres, Avinyonet de Puigventós i Vianant de Jenar Fèlix Franquesa.

D- Altres disposicions
- Qualsevol fet no previst en aquestes Bases, o dubte sobre la seva interpretació serà resolt a criteri de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós.
- La participació a aquest concurs implica la total acceptació de les Bases.

Cartell JEP 2014

 
 

Proporcionat per iCagenda