ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Recollida de cartes i cavalcada de Reis 2021

Logo_reis

Benvolguts pares i mares,

La Comissió de Reis i l’Ajuntament han preparat l’arribada de l’emissari reial amb totes les mesures sanitàries i de seguretat perquè els nens i nenes puguin deixar la seva carta a la bústia especial del Correu Reial.

El diumenge 27 de desembre de 2020 els patges reials vindran a recollir les cartes per a Ses Majestats els Reis Mags: des de les 17:30h fins les 20h, a la Comanda (darrera de l’Església).

El dimarts 5 de gener de 2021, ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a Avinyonet de Puigventós. Però no faran la tradicional cavalcada, sinó que a partir de les 18:30h recorreran els carrers del poble i de la urbanització. Caldrà que les famílies els esperin i els vegin passar des de la porta, la finestra o el balcó de casa. Serà molt important esperar-los amb la llum dels fanalets per tal d’il·luminar-los el camí. A continuació, els Reis repartiran els regals a la mainada, als seus domicilis.


ATENCIÓ !
La mainada en edat escolar (de 0 a 12 anys) que no estigui empadronada a Avinyonet de Puigventós s’haurà d’inscriure a l’Ajuntament perquè els reis puguin passar per casa seva. El termini d'inscripció serà fins el dilluns 28 de desembre!


BONES FESTES!!

  

 
 

Proporcionat per iCagenda