ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Festa de Halloween 2019

CentreCulturalPuigventos1_web

Ens plau convidar-vos a la Festa de Halloween 2019 d'Avinyonet de Puigventós que tindrà lloc el proper 31 d'octubre al Centre Cultural Puigventós de Mas Pau. En el marc d'aquesta festa, s'organitzaran un reguitzell d'activitats. La festa començarà al Centre Cultural Puigventós amb una xocolatada, organitzada per l'AFA de l'Escola Gonçal Comellas. Paral·lelament tindrà lloc un taller de maquillatge terrorífic. Tot seguit, a les 18:30h, començarà el "truc o tracte" per les cases de Mas Pau. A les 20h tindrà lloc la ruta de cases terrorífiques en la que es recorrerà les diferents cases participants al concurs. A les 21h, i per agafar força, podreu participar al Pícnic Halloween (cadascú portarà el menjar terroríficament bo de casa). Finalment a les 22h gaudirem de l'actuació del grup Trio Calavera.

      

Enguany, també tindrà lloc un Concurs de cases terrorífiques, obert a tot el municipi, amb dos premis: el de "Millor passatge del terror" i el de "Millor casa decorada".

Les inscripcions es poden fer omplint el formulari de més avall tot indicant el nom, adreça, la temàtica de decoració i un contacte. El termini d'inscripció serà fins el 30 d'octubre! Amb la inscripció es repartirà un número que s'haurà de col·locar en un lloc visible de la façana.

El jurat serà popular: el mateix dia 31 d'octubre, durant la festa, estaran disponibles unes butlletes per poder votar les dues categories. 

Us engresquem a participar a tot un repte esgarrifador per a la imaginació i la màgia d’una festivitat forània, però que acaba per contagiar-nos a molts. 

 

 

 

 

 
 

Proporcionat per iCagenda