ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Servei Local d'Orientació Familiar (SLOF)

El període de preinscripció per a les famílies interessades va del 2 al 20 de juny a través de l’enllaç www.slofdiputaciogirona.cat.

Els informem que el Servei Local d'Orientació Familiar (SLOF) comença una nova edició pel curs 2014-2015. L’SLOF és un servei gratuït de suport a les famílies i a les polítiques municipals d’atenció a les persones, que està finançat per la Diputació de Girona, i que impulsa la Secció d’Acció Social com a programa d’orientació i assessorament a pares i mares.

banner_slof

El Servei Local d’Orientació Familiar consta dels següents espais:

1. Escola de Mares i Pares
Un espai de trobada on es poden aprendre tècniques i adquirir coneixements per a l’educació dels fills; on es pot parlar, escoltar, analitzar i complementar les pràctiques educatives. S’adreça a famílies amb filles o fills de 0 a 18 anys.
Les sessions, quinzenals i d’una hora i mitja de durada, parteixen d’exemples pràctics i són participatives i dinàmiques.

2. Assessorament familiar per a mares i pares
És un servei d’atenció individualitzada per tal de donar suport als processos educatius. S’adreça a famílies amb filles o fills de 0 a 18 anys que tinguin qualsevol dubte relatiu a l’educació i al desenvolupament dels fills i filles.
Hi trobareu orientació i pautes educatives, atenció i resolució de dubtes, així com anàlisi i pautes de resolució de conflictes. Les sessions de treball són individualitzades i cal cita prèvia.

3. Portal web
Des d’aquest portal, podeu accedir a un espai d’assessorament virtual i suport on poder consultar dubtes i experiències per a l’educació.
Durant el curs escolar s’actualitza permanentment i permet mitjançant la bústia i el fòrum fer consultes tan públiques com privades sobre aspectes relatius a l’educació dels nostres fills i filles, i les relacions familiars.

4. Xerrades divulgatives
Xerrades relacionades amb temes d’interès educatiu per als ajuntaments, els centres escolars o les famílies, que d’adreçaran al conjunt de la ciutadania.

El període de preinscripció per a les famílies interessades va del 2 al 20 de juny a través de l’enllaç www.slofdiputaciogirona.cat